El comú d’Escaldes-Engordany proposa un programa d’esport a l’aire lliure

Totes les activitats, dirigides a la ciutadania en general, tindran lloc en la Plaça Coprínceps, on es podrà gaudir de classes de zumba, ioga o pilates

Comentaris

Cartell de 'Fitness al Carrer'
Cartell de 'Fitness al Carrer'

El departament d’Esports del comú d’Escaldes-Engordany ha posat en marxa el programa “Fitness al Carrer”. Es tracta d’una proposta adreçada a tots els públics que vol fomentar els hàbits saludables i promoure l’esport físic al carrer, en aquest cas a la plaça Coprínceps. Per aquesta primera edició s’han oferti quatre activitats dirigides.

En primer lloc, zumba. És una disciplina emmarcada en el fitness que té com a objectiu ajudar a mantenir cos i ment sans, cremar greixos, guanyar flexibilitat i enfortir els músculs. També s’ha plantejat el ioga, que es tracta d’una pràctica física, mental i espiritual. Com a tercera activitat s’ha plantejat el pilates, una tècnica d’entrenament físic que treballa de forma global tot el cos amb resultats d’augment de la força i la flexibilitat, a més d’una important millora de la postura.

Finalment, la ciutadania podrà assistir a una classe de Hiit (exercicis d’alta intensitat), una sèrie de rutines funcionals constants variades amb diferents temps de durada. Les activitats tindran lloc, totes elles, a partir del dia 20 de juliol a la Plaça Coprínceps tots els dimarts a les 19 h. L’entrada és gratuïta, però, d’acord amb les recomanacions i consignes dictades pel Ministeri de Salut i els protocols a respectar, l’aforament serà limitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending