El comú de Canillo lliura un xec de 10.000 euros a Càritas

És una mostra d’agraïment per la col·laboració rebuda durant la crisi sanitària a l’hora de facilitar productes d’alimentació al col·lectiu de temporers i a les famílies més necessitades de la parròquia

Lliurament del xec a Càritas aquest divendres.
Lliurament del xec a Càritas aquest divendres. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo ha fet entrega aquest divendres d’un xec solidari per un valor de 10.000 euros a Càritas Andorrana, com a mostra d’agraïment per la col·laboració rebuda durant la crisi sanitària a l’hora de facilitar productes d’alimentació al col·lectiu de temporers i a les famílies més necessitades de la parròquia. En l'acte de lliurament del xec han estat presents el Sr. Amadeu Rocamora, president de Càritas Andorrana.

 

Per part del comú de Canillo hi han assistit els cònsols Francesc Camp i Marc Casal, el president de la comissió de Gent Gran i Benestar Social, Miquel Casal i la consellera de la comissió, Dolors Cabot. El lliurament del xec solidari va ser aprovat per la sessió de comú celebrada aquest dijous.

En la mateixa sessió, es va aprovar la rebaixa salarial dels càrrecs electes com a mesura econòmica per fer front a la crisi derivada de la Covid-19. Seguint la línia marcada al Consell General, els cònsols es reduiran un 15% el seu salari mentre que els consellers comunals, siguin o no presidents de comissió, ho faran en un 10%. La mesura tindrà efectes de juny a desembre. 

Etiquetes

Comentaris

Trending