El comú de Canillo celebra la primera reunió amb el nou ambaixador francès

Durant la presa de contacte, Juan-Claude Tribolet s’ha interessat per la gestió de la pandèmia a la parròquia, la situació del sector agrícola i l’acord d’associació que Andorra negocia amb la Unió Europea

Comentaris

Els tres mandataris durant la reunió
Els tres mandataris durant la reunió Comú de Canillo

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp i el cònsol menor, Marc Casal, han rebut aquest dilluns al migdia al Comú de Canillo el recentment nomenat nou ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet. Durant la primera presa de contacte entre els mandataris, Tribolet s’ha interessat per com s’ha gestionat la pandèmia a la parròquia de Canillo. Concretament, per la gestió dels temporers de la temporada anterior i per les perspectives de cara a la nova campanya, que cada vegada està més a prop.

A més a més, l’ambaixador ha demanat informació sobre la situació actual del sector agrícola i les seves perspectives de futur, i ha volgut copsar l’opinió dels cònsols sobre l’acord d’associació que Andorra està negociant amb la Unió Europea. Cal recordar que Tribolet ha substituït en el càrrec a Jocelyne Caballero, que va deixar Andorra el mes passat i ha estat nomenada ambaixadora de França a Togo.

Casal, Tribolet i Camp consultant un llibre
Camp, Casal i Tribolet consultant un llibre

 

Etiquetes

Comentaris

Trending