El comú d’Andorra la Vella inaugura la via ferrada al roc dels Senders i prepara una zona d’escalada

És un recorregut fàcil de 115 metres, amb 80 de desnivell que es pot pujar en uns trenta o quaranta minuts

Comentaris

El conseller de Patrmoni Natural, Gerard Menardia amb el cartell de la via ferrada al fons.
El conseller de Patrmoni Natural, Gerard Menardia amb el cartell de la via ferrada al fons. Bru Noya

El comú d'Andorra la Vella ha presentat aquest dimecres la via ferrada que uneix el rec de l'Obac amb el mirador dels roc dels Senders. El conseller de Patrimoni Natural, Gerard Menardia ha explicat que és un recorregut fàcil de 115 metres, amb 80 de desnivell que es pot pujar en uns trenta o quaranta minuts.

La via ferrada del roc dels Senders és apte per fer en família. Menardia ha recordat que el desig del comú és acostar la natura i a la muntanya a la gent. Ha avançat que aviat es comptarà amb una zona d'escalada que podria tenir entre quatre i cinc vies.

"Ja s'han iniciat els treballs per adequar la zona que serà d'iniciació que complementara les zones ja existents que són de dificultat mitjana", ha dit. Aquests vies estaran en el mateix indret del roc dels Senders. La construcció de la via ferrada ha tingut un cost de 34 mil euros.

Es tracta de la segona via ferrada que el comú instal·la a la parròquia. La primera és la de Sant Vicenç d’Enclar, que compta amb 270 metres de longitud i 140 de desnivell, i que té un nivell de dificultat mitjà. Menardia ha destacat, en la presentació de la noa via ferrada, que el punt d'arribada sigui el roc dels Senders ja que es pot enllaçar amb el circuit dels Miradors o agafar el camí de la Costa per anar al Centre Esportiu dels Serradells.

Comentaris (2)

Trending