El comú d'Andorra la Vella denuncia diversos actes vandàlics a la parròquia

Hi ha hagut destrosses a l'accés a Prat Primer i al Parc del Cedre. S'han fet focs il·legals al punt de berenada de la Comella amb fusta arrencada de les baranes de protecció i s'han fet malbé dispensadors de gel hidroalcohòlic

El berenador de la Comella.
El berenador de la Comella. TWITTER ANDORRA LA VELLA

El comú d'Andorra la Vella ha denunciat actes vandàlics amb destrosses a l'accés a Prat Primer i al Parc del Cedre. S'han fet focs il·legals al punt de berenada de la Comella amb fusta arrencada de les baranes de protecció i s'han fet malbé dispensadors de gel hidroalcohòlic. El comú demana civisme als ciutadans a través de les xarxes socials.

La corporació ha denunciat els fets i ha mostrat les imatges a twitter. Aquestes accions tenen lloc després dels dos actes de vandalisme al berenador del Coll de la Plana a Sant Julià de Lòria i de les pintades que es van fer en diversos indrets del centre d'Encamp. En aquest darrer cas, els causants van ser detinguts i han hagut de pagar una multa. Pel que fa a Sant Julià, el cònsol major Josep Majoral ja va anunciar dimecres que es posaran càmeres en més indrets per evitar els actes vandàlics.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending