El comú analitza accions a emprendre després d’un parell de ‘festes’ al Palau de Gel

La indignació pel comportament indegut d’un grup de joves a les dependències del restaurant de l’equipament sòcioesportiu canillenc han obligat la corporació a intervenir

Els excessos s'haurien produït a la zona de restauració, amb la resta del recinte ja tancada.
Els excessos s'haurien produït a la zona de restauració, amb la resta del recinte ja tancada. ARXIU

Els dos darrers caps de setmana les dependències del restaurant del Palau de Gel de Canillo haurien estat l’escenari de trobades juvenils que haurien anat molt més enllà del que les mesures per propagar el coronavirus estableixen. La matinada de dissabte a diumenge passats segur. Fins al punt que davant les evidències -hi ha algunes gravacions- el comú està analitzant quina actuació emprendre tant en relació amb els concessionaris del local com amb els joves participants.

El Palau de Gel no hi té res a veure en tan què el restaurant en qüestió té un accés propi i independent. De fet, segons fonts veïnals, responsables de la instal·lació haurien pres mesures aquest darrer dissabte en comprovar que la situació podia anar-se’n de mare i van mirar de retirar alguns elements que podien engrescar més del compte els joves que van donar-se cita al recinte. Després d’una actuació musical a la mateixa pista de gel, la festa s’hauria allargat, una situació que amb molts dels mateixos protagonistes repetits ja s’hauria donat una setmana abans.

La corporació està “mirant d’aclarir quins joves dels que van participar-hi són de Canillo per contactar amb ells i emprendre les accions necessàries que estiguin a l’abast del comú perquè no es torni a repetir”

Des de l’establiment en qüestió es nega qualsevol anomalia alhora que es recorda sobre la dificultat econòmica del moment, que no deixa de ser cert. Però també és obvi que no es pot negar l’evidència, han indicat les fonts, que han recordat que hi ha càmeres que haurien arribat a captar la presència dels joves fins molt més enllà de l’horari màxim permès o en un nombre no tolerat per a les reunions en temps de pandèmia.

Sia com vulgui, les fonts oficials consultades han indicat que “el comú està al corrent dels fets i està valorant quines accions pot dur a terme per tal que no es tornin a donar aquests comportaments desafortunats”. En aquest sentit les mateixes fonts han indicat que “estem mirant d’aclarir quins joves dels que van participar-hi són de Canillo per contactar amb ells i emprendre les accions necessàries que estiguin a l’abast del comú perquè no es torni a repetir”.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending