Comencen les obres de la coberta de la piscina al Palau de Gel

Malgrat el retard en alguns dels treballs a la infraestructura s’ha procedit a canviar la planxa exterior al llarg d’aquesta setmana sense afectació, en principi, per als usuaris

Els camions als exteriors del Palau de Gel a Canillo.
Els camions als exteriors del Palau de Gel a Canillo.

Algunes de les obres previstes al Palau de Gel hauran d’esperar fins a la tardor, tal com es va anunciar a principis del mes d’abril. Malgrat això, aquesta setmana s’ha començat amb aquelles que sí que es podien dur a terme sense cap problema a la infraestructura. Concretament, les de la coberta de la piscina, que comportarà el canvi complet de la planxa exterior i que no tindrà cap afectació per als usuaris.

Abans de començar les obres, des del comú de Canillo s’ha realitzat una reunió amb els tècnics i els arquitectes per tal d’acabar de tancar els darrers serrells. Aquest dimarts, de fet, ja s’han pogut veure a la zona del Palau de Gel els primers camions i muntatges per dur a terme el canvi integral de la coberta de la pista de patinatge. L’actuació, que es va preveure conjuntament amb altres com la instal·lació fotovoltaica, es correspon amb una millora de l’eficiència energètica de l’edifici.

L’obra s’havia requerit des de feia anys i, malgrat les dificultats en altres aspectes, com el canvi en el sistema de refrigeració de la pista de gel, no s’ha hagut d’endarrerir. Serà una actuació relativament ràpida i sense gaire afectacions. Tenint en compte l’objectiu, que és la millora de l’eficiència energètica, s’ha de dur a terme mitjançant una tècnica especifica per al material que s’implantarà.

Etiquetes

Comentaris

Trending