Cocèntric torna a Andorra la Vella el 9 de juny

L’esdeveniment combinarà música i activitats amb descomptes i promocions per part dels establiments participants amb l’objectiu de dinamitzar el casc àntic de la capital

Comentaris

El Cocèntric tornarà el dia 9 de juny al centre històric.
El Cocèntric tornarà el dia 9 de juny al centre històric. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella torna a apostar per un esdeveniment per potenciar el centre històric de la capital. És el Cocèntric, que viurà la seva segona edició el pròxim dia 9, entre les cinc de la tarda i les deu de la nit. L’essència és combinar música i compres a la zona, amb descomptes i promocions de fins al 30% en els establiments participants.

Serà el segon cop que s’aposta per aquest esdeveniment, que té com a objectiu dinamitzar el centre històric d’Andorra la Vella i que és una evolució del ‘De Copes’ que s’havia fet anteriorment a l’esclat de la pandèmia, com a pròleg de l’estiu. Tindrà lloc el dia 9, al llarg de cinc hores en les quals es combinarà música en directe, photocalls i promocions als comerços. El comú de la capital aposta també per posar un obsequi que es repartirà a la plaça Rebés: un barret de palla.

L’esdeveniment compta amb la implicació dels establiments de la zona i de l’Associació de comerciants del Centre històric. La música estarà present a diferents escenaris, amb artistes com els DJ Richy Vulecon o Fran Morais entre altres. També l’artista David García Vivancos oferirà caricatures als visitants o hi haurà trucs de màgia per part de Marc Ferrer.

Entre les activitats programades, cal destacar una classe magistral gratuïta  de fit gipsy dance a les 7 de la tarda a la Plaça del Poble i una desfilada de moda de roba esportiva de la  dissenyadora andorrana Marta Marsà a les 20 hores a la rambla Molines.

Comentaris

Trending