El Club de Tir Laurèdia es dissol per la manca d’un espai on poder tirar

L’entitat cedeix el seu romanent de tresoreria -2.807,78 euros- a Assandca, després que així ho hagi acordat una assemblea general extraordinària

Josep Saravia (Assandca) rep un xec simbòlic de Lluís Carrera (Club de Tir Laurèdia).
Josep Saravia (Assandca) rep un xec simbòlic de Lluís Carrera (Club de Tir Laurèdia). assandca

La manca d’un espai on poder dur a terme la pràctica del tir ha portat el Club de Tir Laurèdia a dissoldre’s. Així ho ha acordat l’entitat a través d’una assemblea general extraordinària, que també va servir per acordar que el romanent de tresoreria disponible serà cedit a Assandca, l’associació del país que lluita contra el càncer.

El club va començar ara fa uns anys gràcies a les aportacions dels socis fundadors, i ha anat funcionant fins ara gràcies a les subvencions del comú de Sant Julià de Lòria. El canvi d’activitat a la cota 1.600 de Naturland, vers opcions més familiars, han limitat l’acció del club, que s’ha trobat sense espai per poder continuar exercint la pràctica del tir.

Per aquest motiu, la junta actual, en una assemblea extraordinària, ha decidit dissoldre l’entitat i fer donatiu de l'import restant al compte a Assandca. Així, aquesta associació rebrà 2.807,78 euros del club de tir. El president d’Assandca, Josep Saravia, ha manifestat que “no ens congratulem per la finalització de l’activitat d’una entitat recreativa però sí valorem molt la confiança demostrada a l’escollir la nostra causa i la nostra associació”.

Comentaris (1)

Trending