Clam del comú d’Andorra la Vella perquè no s’abaixi la guàrdia front al coronavirus

La corporació reforça la senyalització perquè se circuli tenint sempre el riu a l’esquerra i perquè es mantingui la conscienciació per evitar rebrots

Una de les tanques que s'han col·locat.
Una de les tanques que s'han col·locat. comú d'andorra la vella

El combat contra el coronavirus no està ni molt menys guanyat. En certa manera, i ‘Pel bé de tothom’, que és l’eslògan triat, el comú d’Andorra la Vella llança nous missatges per evitar caure en cofoisme i que no s’abaixi la guàrdia font a la Covid. La corporació reforça la senyalització perquè se circuli tenint sempre el riu a l’esquerra i perquè es mantingui la conscienciació per evitar rebrots.

L’objectiu del reforç senyalitzador a l’entorn del passeig del riu és seguir evitant encreuament de persones i garantir la seguretat un dels punts de la parròquia més concorreguts per a vianants i esportistes. El riu sempre ha de quedar a l’esquerra del vianant. Aquesta és una norma senzilla per mantenir un ordre en el passeig del riu i evitar encreuaments constants de persones en un dels punts més concorreguts de la parròquia per a vianants i esportistes.

El comú ha acordat establir sentits únics de circulació al passeig del riu i reforçar la senyalització per garantir una major seguretat dels usuaris davant de la Covid-19. Paral·lelament, la corporació també recordarà als ciutadans i turistes la importància de no abaixar la guàrdia i evitar possibles nous contagis de la malaltia.

50093096798 e48cb28e67 o
Imatge del cartell.

Per això, s’intensificarà la presència al carrer de rètols de gran format amb la campanya ‘Pel bé de tothom’ que explica les recomanacions de dur mascareta si no es pot garantir la distància mínima interpersonal d’1,5 metres, i de circular per la voravia de la dreta (en la mateixa direcció que els cotxes), de tal manera que s’estableixin dos sentits de circulació i es pugui evitar al màxim l’encreuament de persones.

En el cas de les zones per a vianants sense voravia –com per exemple, la part baixa de l’avinguda Meritxell-, es recomana caminar per l’àrea dreta, segons el sentit de la marxa, més propera a les façanes dels edificis i, també, establint circuits unidireccionals per evitar encreuaments entre persones.

Comentaris (2)

Trending