El centre comercial a les antigues botigues Josa de Sant Julià ocuparà un edifici de dues plantes

Per sota del nivell de la carretera, es construiran també dues plantes més destinades a l’estacionament de vehicles

Treballs de retirada de runa després de l'enderroc de les antigues botigues.
Treballs de retirada de runa després de l'enderroc de les antigues botigues. Toni Solanelles

El projecte de centre comercial que s’ha de construir a l’espai que ha quedat lliure després de l’enderroc de les antigues botigues Josa, a l’avinguda Rocafort de Sant Julià, tindrà dues plantes per sota del nivell de la carretera i dues plantes més per sobre. Mentre les dues primeres seran destinades a estacionament de vehicles, les segones seran les que ocupi el centre comercial que hauria de reactivar el centre de la parròquia.

La propietat del terreny ja té tant el projecte redactat com els permisos que correspon atorgar al comú. Tot en ordre i, per tant, s’hauria de tirar endavant. De fet, segons les fonts consultades coneixedores de la promoció, els propietaris del terreny tindrien un contracte privat amb un grup empresarial que seria, almenys, qui explotarà el centre comercial, que tindrà com a mínim un supermercat i un restaurant.

El terreny després de l'enderroc.

Relacionat

L'enderrocament de les botigues Josa deixarà pas a un centre comercial sense pisos

La zona urbanística on s’insereix el terreny permetria als seus propietaris aixecar un edifici de fins a set plantes. Però almenys ara per ara s’hi ha renunciat. El nou edifici que s’ha de construir tindrà una planta més que les que ha tingut l’històrica construcció ara enderrocada. És a dir, el centre comercial serà de planta baixa més una planta superior. Això no vol dir que més endavant s’aixequin més plantes. Però no és pas el projecte inicial, el que s’executarà ara i que, per tant, com ja va avançar l’Altaveu, renuncia a fer habitatges.

Comentaris (3)

Trending