L'enderrocament de les botigues Josa deixarà pas a un centre comercial sense pisos

Les obres al terreny de l'avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria comporten la supressió de la parada de clípol de Pont de Molines

El terreny després de l'enderroc.
El terreny després de l'enderroc. Altaveu

Les obres de construcció d'un centre comercial a Sant Julià de Lòria es posaran en marxa després de l'enderroc de les botigues Josa. El centre comptarà amb dos pisos d'aparcament i s'ha descartar fer-hi pisos. Hi haurà també un restaurant. L'establiment revitalitzarà la zona després de la marxa dels comerços que hi havia de restauració, pneumàtics o de venda de cotxes.

El projecte d'edificar un centre comercial a l'avinguda Rocafort no és nou perquè ja n'hi ha un d'anterior just davant de les botigues Josa, on hi ha pistes de bàsquet i de futbol sala. El comú encapçalat per Joan Pujal i Agustí Marfany va adquirir el terreny a la propietat fent el pagament a terminis amb una quantitat anual. Hi ha haver diverses propostes per fer-hi un centre comercial i posteriorment, durant el mandat comunal de Josep PIntat, s'hi va instal·lar un gran envelat que va servir per acollir festes, fires i altres activitats.

El nou projece contempla fer un centre comercial atractiu pel visitant i amb un restaurant. Els treballs d'enderroc i de construcció comporten la supressió de la parada de clípol del Bus Exprés i de la L1 de Pont de Molines. L'usuari ha de baixar a la parada que hi ha al costat del nou comú o bé continuar fins a la rotonda del pont de Fontaneda, a la sortida del poble.

Amb el centre comercial es vol atreure gent a una zona que actualment ha perdut pistonada amb la marxa dels ocupants de les botigues. Ja en el seu moment, el comú va ampliar les voreres per pacificar el trànsit i fer més agradable el passeig. La posterior obertura del túnel de la Tàpia ha estat determinant per treure molta circulacio de l'avinguda.

 

Comentaris (5)

Trending