Castells de foc de petit format per celebrar la nit de Sant Joan a Canillo

Les fogueres i balls de nit que normalment se celebraven als aparcaments dels refugis queden aquest any anul·lats per prevenció

Recreacions pirotècniques en un castell de focs.
Recreacions pirotècniques en un castell de focs. ARXIU

Cinc mini castells de foc als cinc nuclis de població principals de Canillo. Aquesta és la proposta del comú canillenc per celebrar la nit de Sant Joan, la revetlla de la nit més curta de l’any. S’ha hagut d’adoptar un nou format per poder fer compatible la festa i les recomanacions i mesures a adoptar per prevenir la propagació de la Covid-19.

El departament de Dinamització Turística i Cultural de la corporació de Canillo, amb la voluntat de mantenir aquesta festa tan arrelada, proposa com a alternativa tot un seguit de castells de focs de petit format, que es podran veure als principals nuclis de població de la parròquia de manera esglaonada. La resta d’actes que normalment tenien lloc als aparcaments dels refugis, això és una foguera i un ball de nit, queden anul·lats enguany. Els espectacles pirotècnics de petit format s’iniciaran a Soldeu (22.30 hores) i seguiran al Tarter (22.40 hores), Ransol (22.50 hores), Canillo (23.00 hores) i finalment a Meritxell (23.10 hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending