La capital analitzarà l’estructura de l’edifici del Cedre on es volen fer pisos assequibles

La corporació ha convocat un concurs públic per fer prospeccions a la construcció que va rebre com a cessió d’un privat tot i que durant el mandat passat s’havia explicat que es trobava en bon estat

Comentaris

L'estructura que el comú analitzarà per fer pisos al Cedre.
L'estructura que el comú analitzarà per fer pisos al Cedre. T. S.

El comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs públic per adjudicar les prospeccions de l’estructura de l’edifici del carrer El Cedre, número 18. És a dir, la construcció que va rebre com a cessió d’un privat i on el mandat passat es va preveure tirar endavant la construcció de pisos de lloguer a preu assequible.

Des de la corporació, s’ha indicat que la voluntat és saber en quin estat es troba l’estructura, si bé durant el mandat passat s’havia explicat que els elements constructius no presentaven problemes i per tant, es podia reaprofitar. De fet, era una qüestió que es va presentar com un avantatge ja que facilitava la construcció i permetia accelerar els terminis.

Des del comú actual, però, no s’ha justificat el motiu per tornar a analitzar l’estructura. En canvi, sí que s’ha detallat que hi ha voluntat de poder tirar endavant el projecte però no es descartaven introduir-hi alguns canvis i fins i tot s’ha tractat el tema amb el ministeri d’Habitatge per intentar buscar la seva col·laboració.

Segons l’edicte que s’ha publicat aquest dimecres al BOPA, les empreses interessades han de presentar les ofertes abans del 13 de juny a les 15 hores. L’obertura dels plecs es farà el dia 14 de juny a les 10 hores.

Comentaris (3)

Trending