Canillo entrega els premis a l’embelliment floral durant la jornada de Sant Roc

Una missa a Sant Cerni, un espectacle de teatre infantil i un concurs d’havaneres han completat els actes de la diada festiva

Un instant del lliurement de premis.
Un instant del lliurement de premis.

Canillo ha fet entrega aquest diumenge, aprofitant la celebració de la Festa de Sant Roc, dels premis del concurs de guarniment ‘Florim la parròquia’. Ha estat un dels quatre actes dels que ha costat la jornada. Tots ells, evidentment, marcats pel seguiment de les mesures de precaució necessàries per minimitzar el risc de contagi amb el coronavirus.

El programa, adreçat a tots els públics, ha incorporat durant la primera part de la jornada la tradicional missa a l’església de Sant Cerni i el lliurament de premis del concurs, amb diferents categories. En la d’allotjaments turístics, el guardó principal se l’ha emportat el Grup Calvó, mentre que La Sangria s’ha emportat el triomf entre els comerços i restaurants. Pel que fa als particulars, el xalet al Comarqueta i Stéphan Gasciolli han estat els vencedors. Amb l’organització d’aquest esdeveniment, la corporació comunal té com a objectiu principal embellir a través de l’ornamentació vegetal i floral els jardins, els balcons, les finestres i els comerços i fer de Canillo una parròquia amb encant.

Ja per la tarda, els infants han pogut gaudir d’un espectacle de teatre infantil a l’edifici Perecaus. A la nit, per cloure la jornada festiva, està prevista a la plaça del Prat del Riu, la celebració d’un concert d’havaneres a càrrec del conjunt Cavall Bernat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending