Canillo engega un festival d'arts escèniques per dinamitzar el sector, la parròquia i el país

S'ofereixen vuit espectacles d'artistes del país i de fora amb el fil conductor de la naturalesa, l’aigua i l’aire lliure

Presentació del Canillo Scenic Arts.
Presentació del Canillo Scenic Arts.

Nova proposta cultural per dinamitzar Canillo i el país amb l'estrena d'un festival d'arts escèniques del país. Serà de l'1 al 10 d'agost amb nou propostes diferents que volen deixar sorpresos a totes aquelles persones que s'hi acostin. La plaça del Prat del riu i l'església de San Serni seran els punts centrals d'aquests espectacles aptes per a totes les edats.

Canillo estrenarà, de l’1 al 10 d’agost, el primer espectacle d’arts escèniques de país amb la voluntat de difondre, promoure, impulsar i desenvolupar aquest sector al país. Per aquesta primera edició, s’han previst un total de nou propostes que tenen com a fil conductor la naturalesa, l’aigua i l’aire lliure.

Aquesta primera edició marcarà el futur del certamen. En aquest sentit, el cònsol major de la parròquia canillenca, Francesc Camp, ha assegurat que "la primera edició marcarà fins on podem arribar", mentre que uns dels organitzadors, Toni Colom, ha afirmat que "comencem a poc a poc i des de l'honestedat, però volem que es converteixi en un referent en els pròxims anys". De fet, s'ha planificat de forma estratègica per complementar l'oferta turística i nocturna de la parròquia durant l'estiu i així dinamitzar la parròquia i donar un atractiu més el país.

Hi haurà tres zones, la plaça del Prat del Riu, la zona del bosc i l'església de Sant Serni, on es desenvoluparan les diferents propostes, amb artistes del país i internacionals. Totes elles seran diferent, però com ha puntualitzat Oriol Vilella, "hem triat propostes espectaculars. La finalitat és que el públic es quedi amb la boca oberta". D'entre els espectacles que es podran veure hi ha el de Love Batlle, Piano Danzante o Joan Acustic Simulator, entre altres. San Serni tindrà un lloc destacat i és que cada dia, a les 22.30, 23 i 23.30 hores es podrà veure un espectacle de música i llum.

Les actuacions, dirigides a un públic similar, començaran a les 20 hores i es repetirà a les 22 hores, a excepció del 2 i 6 i 8 d’agost que hi ha programat dos espectacles diferents. Per impulsar aquest nou projectes, han destinat un pressupost de 100.000 euros i, com ja han dut a terme amb el Jambo Street Music, aniran desenvolupant-lo i adaptant-lo al moment.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending