Canillo dinamitza el nucli antic amb un festival de música

Les actuacions es duran a terme l’1 i el 15 d’agost a l’aparcament de l’Hortal

El casc antic de Canillo
El casc antic de Canillo

Canillo estrenarà un nou festival cultural aquest cap de setmana. La primera edició de ‘Música al Carrer’ neix amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el recent recuperat i embellit nucli antic del poble. Les actuacions que s’han plantejat per als dies 1 i 15 d’agost es portaran a terme a l’aparcament de l’Hortal.

El plantejament inicial d’aquest festival de petit format era comptar amb tres emplaçaments que situarien el focus musical entre els carrers de la zona. Concretament, al carrer Perdut, el Molí i la plaça Sant Serni. Però, la situació sanitària actual i els protocols que se’n deriven han obligat al departament de Dinamització Turística i Cultural del comú, organitzadors de l’esdeveniment, a desplaçar l’escenari a la localització final.

L’accés al festival és gratuït i es desenvoluparà durant dos diumenges del mes d’agost. El dia 1 es donarà el tret de sortida amb l’actuació a les 17 h de El último Toscano, amb l’artista andorrà, Carles Toscano, que amenitzarà la tarda amb una barreja d’estils blues, hip-hop, rap, soul i funky. Toscano anirà acompanyat del seu compositor, Eduardo Green, amb guitarra elèctrica i veu, així com un baix i un vocalista.

A les 18:30 h, Efecto Pigmalión prendrà el relleu. El duet composat per Sleepy, un dels pianistes més polifacètic i reconeguts al principat i l’Alys Paramà, una de les veus prometedores del panorama actual al país. Interpretaran un repertori de cançons d’estil indie, soul i country. A les 20 h tancarà el cicle el cantautor tarragoní resident a Andorra, Quim Salvat, que explicarà amb missatges a ritme de balades, aventures i històries viscudes.

La segona jornada del festival tindrà lloc el 15 d’agost amb les actuacions de B-Sharp a les 17 h, A&K Duet, a les 18:30 h i Jamp, a les 20 h. B-Sharp és un duet format per Cynthia Lim, que dóna la veu, i Àlex Bagaria, a la guitarra amb repertori de jazz. L’Àlex Murga i l’Enric Bartumeu d’A&K Duet repassaran els èxits pop dels 70, 80 i 90 des de l’òptica del jazz, músiques llatines i Bossa Nova. Jam actuarà incorporant les versions pròpies i de rock-pop de tots els temps.

Etiquetes

Comentaris

Trending