Canillo anul·la totes les activitats nocturnes de la festa major

La Quadrilla i el comú, que han acorda la mesura davant el rebrot del coronavirus, animen els veïns a participar dels actes que sí que es faran amb el màxim de respecte i seny

Una imatge com aquesta, corresponent a un acte nocturn del 2017, no seran possibles en aquesta ocasió.
Una imatge com aquesta, corresponent a un acte nocturn del 2017, no seran possibles en aquesta ocasió. LA QUADRILLA

Els organitzadors de la festa major de Canillo -La Quadrilla de Canillo formada pels joves del poble- i el comú han decidit de comú acord suspendre totes les activitats nocturnes dels tres dies de Festa Major (18, 19 i 20 de juliol) i centrar els seus esforços en les activitats diürnes. El rebrot  de la pandèmia dels darrers dies, així com les darreres mesures decretades pel Govern per fer-hi front han estat claus perquè la Quadrilla decideixi anul·lar les activitats que s’esperaven més multitudinàries.

Després de diverses reunions de treball, organitzadors i comú, de mutu acord, han eliminat del programa les actuacions musicals nocturnes dels tres dies i els sopars populars que les precedeixen. No obstant la voluntat de la Quadrilla és que les canillenques i els canillencs puguin celebrar la seva festa major i participar en les activitats que s’organitzaran al llarg dels tres dies, principalment esportives i pels infants.

Els actes seran principalment esportius i pels infants; la corporació també té previst aquest mateix diumenge fer l’acte d’inauguració de la reforma del carrer Major

També es mantindrà el diumenge la tradicional missa i la posterior cercavila pels carrers del poble. El comú també té previst el mateix diumenge fer l’acte d’inauguració de la reforma del carrer Major. En totes les activitats, la Quadrilla vetllarà perquè es respectin les mesures de distanciament i l’ús de la mascareta, així com qualsevol mesura addicional de seguretat que cada activitat requereixi.

Tant la Quadrilla com el comú són "conscients que en el context actual de risc de nous rebrots de l’epidèmia ha de prevaldre el sentit comú i la prudència en l’organització d’esdeveniments” i confien “en la comprensió dels ciutadans per no haver pogut dur a terme una festa major tant variada com en edicions anteriors. No obstant, apel·len a les canillenques i als canillencs a gaudir al màxim de les activitats proposades" amb el convenciment que la festa major de l’any que ve haurem superat la difícil situació actual.

Etiquetes

Comentaris

Trending