Camp assegura que el pressupost de Canillo es votarà la primera quinzena de febrer

El retard que s’ha patit, convertint la parròquia en l’única que encara no l’ha aprovat, s’ha degut, segons el cònsol major, a un treball més exhaustiu i que ha requerit més temps per tant d’ajustar-lo

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, durant una roda de premsa.
El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, durant una roda de premsa. Comú de Canillo

El pressupost per al 2023 a Canillo encara haurà d’esperar uns dies. Almenys, fins a la primera quinzena de febrer, quan el cònsol major, Francesc Camp, assegura que es sotmetrà, finalment, a votació. Encara no s’ha presentat i els motius estan lluny de ser sòlids per a haver-se quedat fora de termini legal. Camp assenyala que ha estat a causa del treball més exhaustiu que ha requerit per tal d’ajustar-lo tenint en compte la situació econòmica general.

Les dues primeres setmanes de febrer són el termini, tot i que incert, que ha assenyalat Camp per a sotmetre a votació el pressupost. És la darrera parròquia en fer-ho, i ho fa fora del termini legal. Almenys, des d’aquest dimarts es té una data aproximada, per tal de calmar els dubtes que s’havien generat pel retard en el tancament i la presentació del document. Dies enrere, de fet, encara no s’havia parlat en cap comissió de finances sobre aquest tema.

Una imatge del comú de Canillo.

Relacionat

El comú de Canillo és l’únic que continua sense haver aprovat el pressupost

Els motius d’aquest retard estan, segons Camp, lligats a la situació econòmica general i global que es viu. Principalment, i en primer lloc, a la inflació, “que fa créixer els costos”. A més, també ha remarcat Camp que hi ha projectes que s’han hagut d’anar ajornant a causa de la Covid-19 i que s’havien de tenir en compte, així com alguns ingressos amb els quals es comptava i que, finalment, no es tenen. “S’ha de fer un pressupost equilibrat, per no endeutar-nos o fer-ho el mínim, i això ha suposat que dediquem més temps per treballar-lo”, ha justificat el cònsol.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending