Caldea destina dos milions d’euros a la millora del gimnàs i la sala de fitness

El termolúdic estrena nous equipaments amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’usuaris i culmina un projecte dels darrers anys

La nova sala de fitness de Caldea.
La nova sala de fitness de Caldea. CALDEA

Caldea ha estrenat una renovada sala de fitness, amb un modern equipament tècnic que, asseguren, els posiciona com al “centre esportiu i de benestar de referència” al país. En aquest sentit, la inauguració de l’espai culmina un projecte portat a terme els darrers anys. En global, el termolúdic ha invertit dos milions d’euros en aquestes millores.

Els usuaris del Club Caldea ja poden fer ús dels nous equipaments. S’ha apostat, indiquen des de l’empresa, per tenir “les màquines més innovadores del sector”. Això, evidentment, ha comportat una despesa important, que suma dos milions d’euros els darrers exercicis.

L’estrena d’aquesta renovada sala es complementa amb la posada en marxa d’una nova aplicació que permetrà els usuaris reservar l’accés al centre i a les diferents activitats dirigides, registrar i analitzar els entrenaments i millorar d’aquesta manera el rendiment. A banda, s’ha impulsat una promoció per incentivar les inscripcions. Les noves matrícules tindran un preu reduït, de 50 euros, i també es regalarà un paquet de benvinguda. 

Comentaris

Trending