Caldea afronta la Setmana Santa amb “bones perspectives”

El termolúdic confia rebre un nombre elevat de visitants durant la darrera cita de l’hivern i s’apunta que les reserves, especialment les de divendres i dissabte són molt positives

Una imatge de les instal·lacions de Caldea.
Una imatge de les instal·lacions de Caldea. CALDEA

Caldea aposta fort per la Setmana Santa. El centre termolúdic confia aprofitar la darrera gran cita de la temporada d’hivern per rebre un nombre important de visitants. Per això, ha preparat diferents iniciatives, com ara l’espectacle ‘Hydrox’, que es tronarà a representar o les ‘Champage Sessions’ que tindran lloc a Inúu. Per ara, el ritme de reserves és elevat, amb Divendres i Dissabte Sant ja gairebé plens.

Les expectatives de Caldea són bones. I es confia que es pugui aconseguir un elevat nivell de visitants. Per aconseguir-ho, s’ha apostat, per una banda, per reprendre les representacions de l’espectacle ‘Hydrox’. Els dies 9, 10, 14, 15, 16 i 17 d'abril hi haurà l’actuació a les 11.40 i a les 21.40.

Per l’altra banda, Inúu oferirà les ‘Champagne Sessions’, una animació que permet que els visitants prenguin una copa mentre s’estan a l’aigua del jacuzzi a ritme de la música en directe d’un saxofonista. Així, aquestes sessions tindran lloc els dies 8, 9, 14, 15, 16 i 17 d'abril, de sis de la tarda a deu de la nit.

Des del centre termolúdic es posa relleu que, fins ara, les reserves avancen a bon ritme i això permet tenir molt bones perspectives. Així, per divendres i dissabte, l’ocupació, especialment dels spas és molt elevada. També s’ha explicat que, durant el març, el volum dels grups d’escolars ja ha estat superior a l’habitual abans de la pandèmia i les previsions tant per l’abril com per la resta de la primavera “són molt esperançadores”.

Des de Caldea es recorda que encara es manté un aforament limitat al 70% per “garantir el confort”. Tot i això, ja s’ha eliminat la mascareta aquàtica i el passaport Covid.

Un cop finalitzada la Setmana Santa, es farà l’aturada tècnica obligatòria als seus spas: el Termolúdic i Likids tancaran del 19 d’abril al 20 de maig, mentre que Inúu ho farà del 21 de maig al 30 de juny. 

Comentaris

Trending