La Cala Laurediana arriba als 600 usuaris

El cònsol major, Josep Majoral considera que ha estat un èxit però no avança si es tornarà a fer l'any vinent

Comentaris

El cònsol major, Josep Majoral ha fet balanç de la Cala Laurediana aquest dilluns.
El cònsol major, Josep Majoral ha fet balanç de la Cala Laurediana aquest dilluns. Altaveu

La Cala Laurediana ha rebut fins aquest dilluns 600 persones, 330 adults i la resta infants. El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha fet el balanç de l'activitat que s'ha posat en marxa aquest estiu i que ha qualificat d'exitosa. "La combinació de la Cala, amb el parc infantil i el bar ha estat molt positiva".

"Hem aconseguit l'objectiu que volíem que és donar una alternativa a aquella gent que no podia marxar de vacances", ha indicat Majoral. També ha fet una valoració positiva dels concerts "tot i que al principi hi havia certes reticències però al final hem rebut peticions de gent per actuar però ja no hi ha dates".

El cònsol ha volgut agrair a tots els grups la seva participació tot i que el format era diferent. "Els grups rebien el que s'havia recaptat amb les entrades". Hi hagut queixes d'algunes veïns que s'ha donat resposta des del comú.  "A partir de les deu de la nit es deixa una música només d'ambient. Hem intentat tenir-ho controlat al màxim i no hi hagut cap incidència rellevant. Demanar disculpes a aquella gent que s'ha pogut sentir molesta".

La Cala Laurediana estarà oberta fins al dia de Meritxell, el 8 de setembre. Amb el tancament, el comú recuperarà l'espai de l'skatepark per als infants, però no es descarta que se celebri algun esdeveniment de petit format si es reben peticions. Tot i això, "avui dia no hi ha res concret", ha afegit Majoral.

 

Comentaris

Trending