De Bike Museum a Museu: el nou recinte sobre la bicicleta ja mostra la retolació definitiva

L’espai d’Andorra la Vella de 1.700 metres quadrats consagrats al vehicle de dues rodes està previst que s’inauguri el 5 de març

Comentaris

La façana del museu aquest matí.
La façana del museu aquest matí. Toni Solanelles

La polèmica denominació de Bike Museum per al museu de la bicicleta que el comú d’Andorra la Vella preveu inaugurar el 5 d’octubre a l’edifici comunal de la plaça Lídia Armengol, a l’espai que dona al carrer Prat de la Creu al costat del servei de circulació ja ha passat a la història. De Bike Museum a Museu. I la denominació oficial, Bici Lab Andorra.

La retolació definitiva de l’equipament ja és visible després que en un primer moment, i suposadament per error, hi aparegués una denominació en anglès que va aixecar certa polseguera. El comú ho va atribuir a una mala coordinació amb els responsables de l’empresa que s’han encarregat de dissenyar la museografia del recinte. el Bike Museum figurava en la proposta que havien fet i que va ser triada però mai suposadament es va acordar que seria aquell el nom definitiu.

La retolació exterior del futur museu de la bicicleta.

Relacionat

El museu de la bicicleta ja ensenya la poteta... a l’exterior

Ara aquell Bike Museum s’ha simplificat per un senzill museu. El recinte, d’uns 1.700 metres quadrats, oferirà diverses experiències interactives més enllà de mostrar diversos vehicles de dues rodes d’èpoques, estils, moments i utilitats diferents. Justament, aquests dies s’estan col·locant les diferents peces més enllà de tancar altres elements.

Comentaris (8)

Trending