Berenadors oberts a la Massana pel cap de setmana

El comú preveu posar en marxa dilluns l’oficina de turisme i dimarts altres serveis com la deixalleria, el centre d’interpretació del Comapedrosa o l’esplai

L'oficina de turisme de la Massana obrirà dilluns.
L'oficina de turisme de la Massana obrirà dilluns. Comú de la Massana

El comú de la Massana ha obert aquest divendres al públic els diferents berenadors de la parròquia, l’ús dels quals estava prohibit des de l’esclat de la crisi del coronavirus. Es tracta del primer pas d’un procés de posada en marxa progressiva dels serveis i instal·lacions, que continuarà dilluns amb l’oficina de turisme i, ja dimarts, amb la deixalleria.

La Massana ha pres la decisió tot recordant que aquest cap de setmana ja són d’aplicació només excepcions a unes mesures de confinament que ja a partir de dilluns desapareixen gairebé totalment. Per tant, qui vulgui anar a un berenador de la parròquia ja ho podrà fer sense cap restricció.

El comú anirà recuperant progressivament altres serveis. Dilluns, ja es farà atenció a l’oficina de turisme. Dimarts, la previsió és posar en marxa la deixalleria de les Valls del Nord i el centre d’interpretació del Comapedrosa. A tots els espais caldrà dur mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

L’Esplai també oferirà el servei, però es traslladarà a les escoles per poder treballar amb els nens in situ i evitar el contacte entre diferents grups. La biblioteca, en canvi, només romandrà oberta amb cita prèvia pel servei de préstec. La corporació també manté tancat el camí ral fins que s’acabin els treballs de manteniment.

Etiquetes

Comentaris

Trending