Balanç positiu del primer cap de setmana d’Escola de Neu a Encamp

L’activitat s’ha adaptat a la necessitat de prendre mesures per disminuir el risc de contagi amb el coronavirus

Nens durant l'activitat de l'Escola de Neu.
Nens durant l'activitat de l'Escola de Neu. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha fet un balanç positiu del primer cap de setmana de l’Escola de Neu, que s’ha fet a la zona de Grau Roig. Enguany l’activitat s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia del coronavirus. Així, cadascú dels 30 grups esquiaran només un dels dos dies i són els familiars els que acompanyaran els infants fins al punt de trobada.

Aquest diumenge, ha estat el torn dels més grans, de 8 anys en endavant, amb les modalitats d’esquí, surf de neu i freestyle. L’escola ha adaptat l’horari de manera que els alumnes ja han esmorzat abans de començar l’activitat, i per tant, s’evita el contacte en espais tancats. El dissabte es va centrar en els infants d’entre 4 i 7 anys, dividits en grups reduïts. Els més petits van gaudir del  jardí de neu i els més grans ja van fer les primeres baixades. 

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que “hem donat resposta a les famílies que van manifestar l’interès per inscriure’s a l’Escola de Neu i hem aplicat mesures preventives que condicionen el desenvolupament habitual, però asseguren l’organització i garanteixen la seguretat per als infants”. Des de la corporació s’ha fet un balanç positiu dels dos primers dies.

L’escola de Neu s’organitza a Encamp des de l’any 1999. Té l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport, i en especial de les diferents modalitats d’esquí, entre els infants de 4 a 14 anys a un preu més assequible per a les famílies residents a la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending