Armengol i Dolsa acosten posicions respecte a Grífols

El nou conseller de Movem Ordino també veu la ubicació del geriàtric "molt massificada", tot i que considera que el projecte és bo per la parròquia

El nou conseller Jean-Michel Armengol saludant al cònsol major després de jurar el càrrec.
El nou conseller Jean-Michel Armengol saludant al cònsol major després de jurar el càrrec.

Jean-Michel Armengol ha jurat aquest migdia com a nou conseller de Movem Ordino del comú ordinenc, en substitució de Sandra Tudó. Ho fa amb les idees clares respecte a Grífols i el geriàtric. De moment, buscarà amb X'Ordino els punts on coincideixen perquè les seves aportacions com a minoria tinguin més força.

El comú d’Ordino ha viscut aquest migdia una modificació de la seva constitució amb el jurament del nou conseller de Movem Ordino, Jean-Michel Armengol. De fet, el nou conseller arriba amb les idees clares sobre diferents temes que estan sobre la taula de la corporació: Grífols i la construcció del geriàtric. De fet, el conseller X’Ordino, Enric Dolsa, ha allargat la mà a Armengol per “trobar aliances” perquè l’aportació de la minoria tingui més pes.

WhatsApp Image 2022 10 03 at 14.38.43Els conseller del Comú d'Ordino amb Jean-Michel Armengol.

Les dues parts han confirmat que, ben aviat, es reuniran per tractar els temes que estan sobre la taula de la corporació i veure quins punts d’entesa hi ha entre les dues formacions. Un d’ells serà el Grífols. En aquest sentit, Armengol es demana si “cal una infraestructura com aquesta en un paisatge tan bonic, quins beneficis té per la parròquia, no hi havia algun altre lloc per construir-se”, així com fer una consulta per conèixer l’opinió de la ciutadania, com a mínim de la parròquia. Per la seva part, el cònsol major, Josep Àngel Mortés ha estat molt més contundent sobre aquest tema assegurant que “no hi ha res a parlar; fa temps que s’ha decidit. El tema avança i esperem que es compleixin els terminis”.

El conseller vol centrar els esforços en “la construcció i habitatge, esports i cultura” i, “sobretot, intentar veure com es pot mantenir l’equilibri entre la població i l’entorn”.

Sobre l’altre gran tema, el geriàtric, Armengol té una posició molt més semblant a la seva predecessora, Sandra Tudó. La zona on es planteja la seva construcció està “molt massificada” i “sense pulmó per a la canalla”. Mortés, en aquest cas, h indicat que encara estan treballant el plec de basses i quan estigui definit “ens asseurem amb la minoria i l’acabarem de tancar entre tots els integrants de la corporació”, però ja ha avisat que “no disposem de 50 terrenys per ubicar-lo”, donant a entendre que aquesta decisió ja està presa.

Com a integrant a la minoria també ha estat inclòs en les diferents comissions. Armengol, però, enfocarà els seus esforços en “la construcció i habitatge, esports i cultura” i, “sobretot, intentar veure com es pot mantenir l’equilibri entre la població i l’entorn”.

Un jurament que, a banda de familiars i amics, també ha comptat amb la presència d’integrants del grup parlamentari socialdemòcrata; concretament de Pere López, Susanna Vela i Jordi Font.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending