L’antic hotel Coprínceps inicia la remodelació per convertir-se en una ‘residència de futbolistes’

L'establiment de Sant Julià de Lòria, tancat des de fa anys, acollirà jugadors de la lliga andorrana

Comentaris

Una vista general de l'establiment.
Una vista general de l'establiment. Bru Noya

L'antic hotel Coprínceps de Sant Julià de Lòria es convertirà en residència de futbolistes de la lliga andorrana. S'han iniciat els treballs de remodelació, s'ha demanat l'alta dels diversos serveis com aigua i llum i s'han fet les gestions per obtenir els diversos permisos com el del registre de comerç. La dificultat i el preu dels pisos de lloguer ha fet que s'adopti per aquesta fórmula, que no és nova.

Ja la temporada passada, un hotel de Santa Coloma va allotjar jugadors de tres equips de la lliga (Engordany, Sant Julià i UE Santa Coloma). Un problema burocràtic va acabar amb el tancament de l'establiment que a la dècada dels noranta havia acollit futbolistes de l'FC Andorra.

En no poder continuar a Santa Coloma, van començar les gestions per buscar un hotel que estigués tancat per reobrir-lo, tenint en compte que cada cop són més nombrosos els jugadors estrangers que s'incorporen al campionat nacional, i també els preus que hi ha al mercat immobiliari.

En principi els treballs que s'han de fer al Coprínceps són només de remodelació i de tornar-lo a posar en marxa després d'anys sense funcionar. L'hotel, propietat d'una família laurediana, té sis pisos i 81 habitacions a més d'una cafeteria, restaurant i una petita zona d'aparcament a la part posterior. A l'últim pis s'ubicava una sala de ball.

La seva ubicació el va situar com a candidat a acollir una residència d'estudiants per la proximitat amb la Universitat d'Andorra i amb els altres centres d'enseyament superior de la parròquia laurediana. 

 

Comentaris (5)

Trending