Andorra la Vella vol reformular el funcionament dels complements de responsabilitat i les quanties

La corporació també estudia “la millor manera” de definir els llocs de treball i la metodologia per oferir un creixement horitzontal, i planteja actualitzar el reglament de sistemes de compensació

Façana del comú d'Andorra la Vella.
Façana del comú d'Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La majoria comunal d’Andorra la Vella està analitzant la situació actual per tal de reformular el funcionament i l’atorgament de complements de responsabilitat afegida (CRA), les quanties i si estan ben plantejats i són necessaris. Així s’ha explicat des de la corporació després que fa unes setmanes la junta de govern decidís renovar sis CRA fins a final d’any (un setè s’havia renovat fins al 30 d’abril).

El nou equip de govern del comú d’Andorra la Vella ha manifestat des de l’inici la voluntat de conèixer les fitxes tècniques i revisar les graelles salarials dels funcionaris. En aquest sentit, un dels elements que se sotmetran a anàlisi són els CRA. Fins ara s’han renovat els que ja estava atorgats, precisament, perquè s’està treballant en la modificació d’organigrames i avaluant les funcions dels llocs de treball, exposen des del comú, que afegeixen que abans de tenir coneixement de la situació no es volien dur a terme canvis en relació als complements.

Amb tot, sí que s’analitza la situació actual per reformular-ne el funcionament i l’atorgament, a més de les quanties, i determinar si els existents “estan ben plantejats i són necessaris”.

Quant a la revisió dels llocs de treball, expliquen que es troba en fase d’estudi per valorar “quina és la millor manera de definir-los, així com revisar i actualitzar el reglament de sistemes de compensació”.

Finalment, en relació amb el creixement professional i desenvolupament de la carrera, asseguren que no tenen constància de si en l’anterior mandat es volia implantar un nou GAdA, però que des de la majoria s’està analitzant “quina és la millor metodologia” per oferir als treballadors de l’administració comunal un creixement horitzontal, així com fer diferents xerrades al personal ja que asseguren haver detectat “bastant desconeixement” de com funciona el creixement professional al comú.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending