Andorra la Vella ‘torna a pescar’ al comú d’Escaldes

El comú que lidera Conxita Marsol incorpora com a assessora de cadastre l’exdirectora d’Urbanisme escaldenca

Comú d'Andorra la Vella.
Comú d'Andorra la Vella. ARXIU

Esther Cervós Isern s’ha incorporat com a assessora de cadastre al comú d’Andorra la Vella. Fins al desembre era la directora d’Urbanisme del comú d’Escaldes, que la va nomenar per al càrrec, de confiança, el 2012. És una de les persones a qui la majoria socialdemòcrata no li va renovar la confiança en assumir el comandament de la corporació escaldenca.

La contractació de Cervós com a càrrec de relació especial el va acordar la junta de govern del comú d’Andorra la Vella l’11 de març a proposta dels cònsols, segons que ha publicat aquest dimecres el BOPA. Esther Cervós era a Escaldes, on va coincidir per exemple amb Àngel Grau, l’històric secretari general que també ha fet el salt al comú de la capital, una persona de la confiança de Marc Calvet, que abans que cònsol menor i conseller havia estat el director d’Urbanisme.

Després que com a molts d’altres directors -càrrecs que a Escaldes eren de designació política i contractació externa- a Cervós no se la mantingués en el càrrec amb l’arribada de l’equip liderat per Rosa Gili i Joaquim Dolsa, la nova assessora del comú d’Andorra la Vella va estar a punt d’incorporar-se a la corporació de Canillo. Finalment, però, l’ha fitxada Conxita Marsol.

A Escaldes el departament d’Urbanisme funciona amb un cap, Gerard Calvet, que ja estava per sota d’Esther Cervós i era qui realment gestionava tota la qüestió relacionada amb el cadastre, que estava inclòs -i ho està encara- en la mateixa àrea, per a la qual s’ha contractat un arquitecte de reforç.

Comentaris (8)

Trending