Andorra la Vella organitzarà “una fira per recordar” l’any vinent

Aquest divendres s’hauria d’haver inaugurat la 42a edició de l’esdeveniment, que es va cancel·lar per evitar la propagació de la Covid-19

Una imatge d'una de les edicions precedents de la fira d'Andorra la Vella.
Una imatge d'una de les edicions precedents de la fira d'Andorra la Vella. ARXIU

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha anunciat a través de les xarxes socials del comú que l’any vinent organitzaran “una fira per recordar” després que l’edició que s’havia de celebrar aquest cap de setmana es va cancel·lar al setembre per evitar la propagació del coronavirus. Així doncs, la casa comuna ha publicat un vídeo per compartir un missatge d’esperança amb la ciutadania.

Marsol va declarar el passat 17 de setembre que, davant la dificultat hi hauria per controlar la distància de seguretat entre els expositors, l’aforament de l’espai tancat, per exemple, van decidir prendre la mesura de manera preventiva. En xifres rodones, la suspensió de la fira ha suposat un estalvi de 400.000 que, ja en aquell moment, la cònsol va explicar que podrien servir per dur a terme un esdeveniment més potent l’any 2021.

Al vídeo també ha participat Jordi Gómez, del cos de bombers, el representant de Productors Agrícoles i Artesans d’Andorra, Lluis Dejuan, Mireia Madeiros, del grup de Folklore Casa de Portugal, Margot Llobera, de la Creu Roja Andorrana i el president de l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA), Carles Sansa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending