Andorra la Vella “no pot esperar més” pel multifuncional

La cònsol major, Conxita Marsol, ha indicat que aquest mes de febrer s’hauria de prendre una decisió definitiva i que s’espera poder donar una ubicació concreta al voltant de la setmana vinent

El pàrquing de la Plaça de Braus és la ubicació que té més números per acollir el multifuncional.
El pàrquing de la Plaça de Braus és la ubicació que té més números per acollir el multifuncional. ARXIU

La ubicació per al multifuncional continua en l’aire, i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat que “el comú no pot esperar més”. Fa unes tres setmanes, segons ha explicat, s’esperava que es tingués una resposta en dues. Però el temps ha passat i no ha arribat. Per aquest motiu, Marsol ha afirmat que s’espera tenir una decisió definitiva i donar un emplaçament concret al voltant de la setmana vinent.

“No podem esperar més enllà del mes de febrer”, ha assegurat Marsol. La cònsol, a la compareixença posterior al consell de comú, ha mostrat la seva impaciència per conèixer la ubicació d’un multifuncional que ja ha canviat d’emplaçament diversos cops, i que sembla que no es troba el definitiu. S’esperava tenir una resposta per part del Govern la setmana passada, però no va arribar. Aquest dimecres, segons ha explicat Marsol, havia d’aplegar un esbós sobre diverses característiques, i que espera que sigui la passa definitiva per poder trobar l’emplaçament.

Així mateix, la cònsol ha augurat que “a veure si la setmana que ve podem sortir conjuntament Govern i comú i dir ja on es col·locarà”. En aquest sentit, Marsol ha insistit en la parcel·la davant de l’edifici administratiu com al lloc ideal per ubicar el multifuncional. “La gent es podria desplaçar a peu, i els hotels i restaurants es podrien beneficiar”, malgrat això, ha explicat que “si finalment no pot ser, a veure quines altres opcions es tenen i on es pot ubicar, però ja fa massa dies que es parla d’aquest tema”.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres.

Relacionat

Govern coincideix amb Marsol que aquest mes ha de quedar resolt el tema del multifuncional

Comentaris (1)

Trending