Andorra la Vella defensa a les xarxes el projecte del telefèric del Carroi

Els perfils del comú han compartit un vídeo on expliquen com seria el futur giny i asseguren que respectarà el medi i el paisatge a més de promoure la mobilitat sostenible

El pic del Carroi, tal com es mostra al vídeo.
El pic del Carroi, tal com es mostra al vídeo.

Que el comú d’Andorra la Vella, almenys la seva majoria, vol apostar de forma decidida pel telefèric del Carroi no és cap secret. I que el projecte té un grup nodrit de detractors, tampoc. El debat públic està servit. I des de la corporació s’ha començat a fer accions per defensar la iniciativa. Ho demostra el vídeo que s’ha compartit a les xarxes, coincidint amb la publicació del concurs per trobar l’empresa que construirà i gestionarà la infraestructura.

Són 2 minuts i 20 segons al llarg dels quals, amb imatges molt espectaculars s’explica el projecte. Es recorda que permetria arribar al pic des de la capital només en sis minuts i, per tant, contemplar unes vistes privilegiades. També es remarca que la inversió seria “privada” i que s’aconseguiria tenir “un nou punt d’interès turístic”.

Bona part del vídeo es dedica a defensar el projecte davant els principals arguments dels seus opositors: l’impacte que suposaria per al medi ambient i, també, el paisatge. “És un projecte de futur sostenible, respectuós amb l’entorn i amb un baix impacte visual”, s’assegura. A banda, es remarca que promourà “la mobilitat sostenible”.

Des del comú també s’afirma que la infraestructura necessitaria “poques pilones” a la falda de la muntanya. També s’avança que es farà un control de l’aforament per limitar l’accés al medi i protegir el medi ambient.

Comentaris (6)

Trending