Andorra la Vella contractarà 147 treballadors eventuals per l'estiu

El comú ha destinat aquestes places a joves residents d’entre 16 i 32 anys, la xifra de llocs és similar a la de l’any anterior

Comentaris

Els informadors turístics amb els cònsols l'estiu passat a la plaça del Poble.
Els informadors turístics amb els cònsols l'estiu passat a la plaça del Poble. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

Andorra la Vella ha obert el termini de convocatòria de 147 places per a treballadors eventuals. Aquest estiu, joves de la parròquia podran ser contractats a diferents serveis del comú, com informadors turístics, monitors per a les activitats esportives o per als espais de lleure, entre altres. La xifra de places és molt similar a la de l’any anterior, quan es van ’incrementar per donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia.

Hi ha 50 places d’informadors turístics, 56 de monitor per a les activitats esportives, 27 de monitors per als espais de lleure, 6 per al Servei de Joventut i 8 auxiliars per a donar suport al Servei de Medi Ambient. L’edat de les persones que treballaran serà d’entre 16 i 32 anys.

La quantitat és molt similar a la de l’any anterior. El 2020, es van incrementar per donar resposta a les necessitats de la pandèmia. A més, també existia la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica. Per tant, en aquesta convocatòria, s’ha mantingut una xifra de contractats que continuï ajudant a la situació laboral dels joves.

Les persones interessades s’hauran d’adreçar al departament de Recursos Humans del comú d’Andorra la Vella. Tota la documentació i requisits de les convocatòries, així com les sol·licituds, es poden descarregar a la web del comú. L’entrega de documentació signada i complementada s’haurà de realitzar abans del 23 d’abril.

Etiquetes

Comentaris

Trending