La 5a mostra de Nadales ofereix cinc concerts a la glorieta de la plaça del Poble

En la mateixa línia, l’espectacle itinerant ‘Totems’ durà a terme una actuació aquest dissabte des del carrer de la Unió fins a la plaça Príncep Benlloch

La inauguració del Poblet de Nadal d'enguany
La inauguració del Poblet de Nadal d'enguany

El Mercat de Nadal tornarà a obrir aquest dijous a partir de les 17:00 de la tarda i fins a les 20:00 del vespre i s’allargarà tot el cap de setmana des de les 11:00 del matí a les 21:00 hores. En paral·lel a aquesta mostra, el comú de la capital ha anunciat la programació de la 5a Mostra de Nadales d’Andorra a la glorieta de la plaça del Poble, en la qual participen artistes del país amb una “àmplia proposta d’estils”.

Així doncs, divendres actuaran Jamp -a les 18:00 hores- i Manu & TheVodkas -a les 19:00 de la tarda- i dissabte hi haurà els concerts d’Efrem Roca i David Amat - a les 12:30 del migdia-, Barroc Siblings -a les 18:00 hores- i Vibrand -a les 19:00 de la tarda-. A més a més, el dissabte a les 18:30 de la tarda es durà a terme l’espectacle ‘Totems’ de la companyia ‘des Quidams’, el qual consisteix en un conjunt de siluetes il·luminades de gran format que ballaran al ritme de la música des del carrer de la Unió fins a la plaça Príncep Benlloch.

Des del comú també han recordat com a signe d’identitat del Poble de Nadal els ‘Magic Selfies’: vuit punts repartits per la parròquia on els ciutadans poden fer-se una fotografia nadalenca.

En la mateixa línia, les activitats infantils continuen en marxa i es concentren en diversos espais. La plaça Guillemó acull l’Oficina de Correus Màgica, regentada per un grup de menairons i on els infants poden dipositar les cartes que adrecin al Pare Noel i els Reis Mags entre les 17:30 hores i les 20:00 del vespre fins al 5 de gener. D’altra banda, al Parc de Nadal ubicat a l’antiga caserna de Bombers s’ubiquen les atraccions de l’Arbre de Nadal màgic i el trenet Megabross, i, a la plaça de la rotonda, la nòria.

Des del comú també han recordat com a signe d’identitat del Poble de Nadal els ‘Magic Selfies’ -vuit punts repartits per la parròquia on els ciutadans poden fer-se una fotografia nadalenca-, destacant ‘El Poblet dels menairons’ al jardí vertical de l’avinguda Meritxell; un gran os lluminós a la plaça Guillemó; ‘El Pessebre’, situat en un jardí de l’avinguda Príncep Benlloch, a tocar del Comú; i ‘Els soldats de Nadal’, per donar la benvinguda al mercat des del nou accés del carrer de la Vinyeta.

Comentaris

Trending