350 infants participaran en els tallers de la Setmana del Medi Ambient d’Escaldes

Una de les activitats se centrarà en el reciclatge amb l’objectiu que els nens traslladin “les bones pràctiques” a les seves famílies

Vendrell i Rogé, durant la roda de premsa.
Vendrell i Rogé, durant la roda de premsa. G. P.

El comú d’Escaldes-Engordany impulsarà la setmana vinent diferents activitats per celebrar la Setmana del Medi Ambient. En total, 350 infants d’entre 5 i 12 anys participaran en els tres tallers específicament creats per a l’ocasió. Des de la corporació es vol donar a conèixer la flora i la fauna de la parròquia, al mateix temps que es fomenta el reciclatge entre els nens perquè “siguin els missatges de les bones pràctiques a casa seva”.

Un any més, el comú escaldenc li vol donar una gran importància a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que serà el 5 de juny. En aquest cas, s’han impulsat diferents activitats per als estudiants de primera ensenyança dels diferents centres escolars. En total, hi participaran 350 infants.

Són tres els tallers que es realitzaran. Un, de jardineria, per als nens d’entre 5 i 7 anys. Un altre, amb una excursió guiada pel Solà d’Engordany amb pràctiques d’orientació incloses. En aquest cas, es dirigeix a alumnes de 8 a 12 anys. Per últim, també es faran tallers de reciclatges per a totes les franges d’edat.

“Han tingut molta acceptació i ràpidament es van omplir les places”, ha explicat la consellera de Medi Ambient i Mobilitat del comú, Cèlia Vendrell. S’ha volgut incidir que les activitats volen potenciar la “sensibilització”. Un exemple és el taller de reciclatge. “Incidim amb els nens perquè siguin els missatgers de les bones pràctiques a les seves famílies”, ha comentat la cap del departament de Medi Ambient, Isabel Rogé.

Enguany, les activitats s’han adaptat a les mesures obligatòries per la pandèmia del coronavirus. Així, es faran grups reduïts que, a més, permetran que els tallers “siguin de més qualitat”.

Comentaris

Trending