284.000 euros per la realització del projecte del nou parc d’Encamp

El comú oficialitza la contractació de Lluís Ginjaume i Gerard Veciana perquè plasmin negre sobre blanc com serà el Bany de l’Ossa, que s’haurà d’adaptar als sis milions de pressupost previstos

Comentaris

Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.
Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.

El comú d’Encamp ha oficialitzat la contractació dels arquitectes Lluís Ginjaume i Gerard Veciana per a enllestir el projecte definitiu del nou parc del poble, que ha de substituir el Prat Gran. Tots dos, cal recordar, van guanyar el concurs d’idees impulsar per escollir com seria el futur espai lúdic. El cost de la redacció del disseny definitiu suposarà per a la corporació prop de 284.000 euros.

El BOPA ha publicat aquest dimecres l’edicte amb la contractació formal dels dos arquitectes. Van ser els guanyadors del concurs d’idees amb el projecte el Bany de l’Ossa que, ara, hauran d’adaptar i completar. Un primer detall important és que hauran de reconfigurar-lo perquè s’encabeixi en el pressupost previst del futur parc. I és que aquest es fixa en sis milions i els tècnics comunals entenien que el cost estimatiu era superior: fins a 6,95 milions d’euros.

Vista general del futur parc.

Relacionat

Els secrets del ‘Bany de l’Ossa’

Per tant, hauran de fer canvis que redueixin la despesa necessària per tirar endavant el nou espai lúdic, que es vol començar a construir a finals d’any. Ara, el despatx disposa de tres mesos per enllestir el projecte definitiu. La seva redacció suposarà per al comú un cost de 283.775 euros; el que representa, com s’especifica a l’edicte, el 5% del cost estimatiu de l’obra.

Etiquetes

Comentaris

Trending