Unes 2.600 persones passen per un ‘Vide Dressing’ que es consolida

La pròxima edició serà el mes que ve i se centrarà en roba i material esportius de segona mà

Comentaris

Parades a l'exterior de les Fontetes.
Parades a l'exterior de les Fontetes. comú de la massana

La vuitena edició del ‘Vide Dressing’ s’ha tancat aquest migdia amb un bon balanç per part de l’equip organitzatiu, que considera que s’ha aconseguit l’objectiu principal: contribuir a la cultura de les compres de segona mà. Finalment han acudit més de seixanta paradistes a la mostra, per la qual es compta que han passat 2.600 persones. El mes que ve hi haurà una edició dedicada al material esportiu ja usat.

“Considero que el ‘Vide Dressing’ és un bon exemple d’economia circular, ja que pretén compartir i reutilitzar productes ja existents. A més, bona part dels productes que no s’han venut les paradistes les regalen a Carisma, que gestiona botigues de segona mà, per tant, són peces usades que continuaran en el circuit de distribució i consum”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

L’altre objectiu del ‘Vide Dressing’ és la dinamització de la Massana. “Realitzem diversos esdeveniments al llarg de l’any per atraure públic cap a la parròquia i fomentar el consum local. A més, els visitants del ‘Vide Dressing’ han sortit amb vals de descompte per a les Jornades de Tardor la Massana Fogons, i això també propiciarà moviment als restaurants massanencs”, assegura Garrallà.

Durant aquestes vuit edicions, aquest mercat no ha parat de créixer pel que fa a nombre de paradistes, superant enguany la seixantena d’estands. Els participants han marxat satisfets perquè com afirma la coordinadora del mercat, Mercè Miguel, “l’objectiu és buidar els armaris de peces que ja no et poses, a més de passar un cap de setmana divertit, amb l’experiència de convertir-te en paradista”.

Alguns dels primers assistents al mercat de roba i complements.

Relacionat

Les Fontetes es vesteixen de moda de segona mà en una nova edició del ‘Vide Dressing’

Pel que fa a l’afluència de visitants, s’han comptabilitzat unes dues mil sis-centes entrades per l’edifici de les Fontetes, tot i que no s’ha comptabilitzat les persones que entraven a través de l’ascensor que condueix des del pàrquing a les diferents plantes de les Fontetes.

Recordem que es tracta de la primera edició que se celebra als edificis de les Fontetes i del Telecabina i també a la passarel·la i a les places de les Fontetes i del Quart, un canvi d’emplaçament per poder donar cabuda a totes les demandes i garantir el protocol de seguretat pel coronavirus. Tant les paradistes com els visitants han valorat positivament el canvi d’emplaçament. Cada edició del ‘Vide Dressing’ introdueix canvis i millores, en funció de les percepcions dels participants i visitants. 

D’altra banda, el departament de Turisme i Comerç ja treballa, conjuntament amb el departament d’Esports,  en el Vide Esports, que tindrà lloc al novembre, per fomentar les compres de roba i material de segona mà just abans de la temporada d’hivern.

Comentaris (1)

Trending