Pallerola deixa Vall Banc per convertir-se en el màxim responsable executiu de Reig Patrimonia

JC Flowers va fitxar el maig de l’any passat l’encara director general de l’àrea de negoci de l’entitat procedent d’Andbank, que la setmana passada va comunicar la seva marxa

-
-
Poc més d’un any després de ser fitxat, l’home fort en el dia a dia de Vall Banc ha anunciat que plega. Sergi Pallerola deixa l’entitat liderada per JC Flowers i torna a casa. És a dir en ‘l’entorn Reig’. L’encara ara director general de l’àrea de negoci de l’entitat sorgida a partir dels actius bons de Banca Privada d’Andorra (BPA) s’incorporarà com a molt tard l’1 de setembre com a màxim responsable executiu de Reig Patrimonia.

Pallerola va aterrar a Vall Banc el maig de l’any passat procedent d’Andbank, l’entitat que juntament amb els Cerqueda també controlen els Reig. Era l’home encarregat de liderar el procés de canvi i consolidació de l’entitat dins la plaça financera andorrana i, alhora, havia de ser la persona encarregada de tutelar la implementació del pla de creixement del banc. Complertes o no les expectatives, el cert és que Pallerola ha estat la cara visible de Vall Banc d’ençà de la seva incorporació a aquest projecte.

La incorporació del financer al hòlding dels Reig lauredians es farà efectiva com a molt tard l’1 de setembre i cobreix el lloc deixat per Esteve Planella

Ara, però, el repesquen els Reig, amb qui els Pallerola ja tenen relació de confiança laboral de fa anys. Diplomat en Empresarials per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i màster en Anàlisi Internacional de Mercats Financers per l’Institut d'Estudis Financers (IEF), Sergi Pallerola va comunicar a finals de la setmana passada la seva renúncia al càrrec que ocupava a Vall Banc. Les fonts consultades han assegurat que la intenció és que Pallerola s’incorpori com a CEO de Reig Patrimonia com a molt tard l’1 de setembre, però l’aterratge es podria avançar.

Al hòlding amb seu a Sant Julià de Lòria, qui a Andbank va ser membre del comitè directiu andorrà i del consell d’administració de la gestora espanyola d’Andbank alhora que expert en gestió de patrimonis i en banca privada i retail ocuparà un lloc que restava vacant des de la jubilació d’Esteve Planella. A Pallerola l’aventura de Vall Banc no l’hauria acabat de convèncer. I encara més davant l’incert panorama bancari. 

De fet, fonts coneixedores del sector han assegurat que JC Flowers tindria negociacions molt avançades amb MoraBanc, que ja va adquirir la divisió asseguradora de la última de les entitats en aterrar al Principat, per quedar-se altres parts del negoci. L’operació, però, no es pot acabar de formalitzar fins que no es resolgui la qüestió de la renda variable procedent de BPA i encallada a Credit Suisse. Davant d’això, Pallerola torna en un entorn que ja coneix i on tornarà a tenir accés al detall de l’evolució d’Andbank.

Rètol de Vall Banc col·locat a la façana lateral de la seu principal de l''entitat.

Relacionat

Els beneficis de Vall Banc el 2017 van caure un 30% respecte el declarat en els vuit mesos d’operativa de l’any anterior
Vall Banc fa oficial allò que era un fet des fa mesos: Lieber deixa de ser la cara visible de l’entitat

Relacionat

Vall Banc fa oficial allò que era un fet des fa mesos: Lieber deixa de ser la cara visible de l’entitat
Vall Banc pesca a Andbank per reforçar la direcció

Relacionat

Vall Banc pesca a Andbank per reforçar la direcció

Comentaris

Trending