Pal-Arinsal tanca temporada amb un 3,7% més de forfets venuts però una forta caiguda en ocupació

L’estació massanenca fa un balanç molt satisfactori gràcies als serveis donats que han permès incrementar un 1,5% la facturació gràcies a una major despesa realitzada per cadascun dels clients

Comentaris

-
-

L’estació d’esquí de la Massana ha acomiadat aquest dilluns, 22 d’abril, la temporada aconseguint augmentar la facturació amb una ocupació menor que la temporada anterior. Vallnord – Pal Arinsal tanca la temporada amb 488.858 dies d’esquí venuts i un augment de la  facturació de l’1,5% gràcies, entre altres, a un increment en la venda de forfets del 3,7%. La despesa mitjana per client també creix significativament respecte l’anterior hivern: l’augment és de l’11%. En canvi, el domini massanenc ha sofert una disminució en l’ocupació del -8,4% en comparació amb la temporada passada, encara que només del -5% respecte a la mitjana dels darrers cinc anys.

Vallnord-Pal Arinsal destaca l’estratègia de millora constant en serveis i comercialització ha permès obtenir “un balanç molt positiu”. Alhora, des de l’estació massanenca es destaca com l’aposta més important el llançament del seu propi forfet Ski&Bike, que en la primera temporada s’ha consolidat superant els 2.500 clients. L’estació torna en 33 dies encarant l’estiu amb optimisme i novetats pensades per a la temporada 2019 que s’iniciarà amb l’obertura de Vallnord Bike Park la Massana el 25 de maig. Les dades més significatives que ressalta el domini, comparat amb la mitjana dels darrers 5 anys, han estat els següents: els forfets han crescut un 44,4%, la restauració ha incrementat un  31,5% i les  vendes d’escoles han crescut un 8,6%.

Temporada molt llarga

Aquesta temporada, molt llarga, amb un total de 143 dies, ha estat de valents per causa de la meteorologia: una temporada amb poques nevades on la tasca de la neu de cultiu i màquines trepitjaneu ha estat vital per poder garantir unes bones condicions de pistes. Gràcies a l’esforç de tot l’equip, l’estació ha pogut obrir amb una mitjana del 93% de les pistes i instal·lacions durant tota la temporada. 

Les inversions i millores efectuades per aquest hivern han permès realitzar una bona feina de manteniment de pistes i complir amb el calendari d’obertura i tancament de la temporada. La creació de la bassa d’aigua d’Arinsal i els nous canons de neu de cultiu, han permès mantenir la temporada i garantir unes bones condicions de les pistes. La falta de precipitacions en aquesta temporada han estat necessaris 379.580 m3 d’aigua per a la producció de neu distribuïdes en 2.071 hores mentre que l’any passat, en 1.801 hores es van produir 229.202 m3. Aquestes inversions han ajudat a optimitzar la tasca de producció de neu i el rendiment laboral.

Serveis i restauració de record

L’obertura total dels serveis d’activitats durant tota la temporada han millorat el servei ofert a famílies. Activitats pel Nadal com la visita del Pare Noël ja és un clàssic i aquest any ha rebut més de 1.000 visites. Pel que fa les activitats infantils i familiars, Vallnord – Pal Arinsal segueix apostant per realitzar millores que permetin una millor acollida per a nens i famílies. Les activitats alternatives ofertes han estan una bona opció per als clients que no esquien però volen gaudir de la neu.  Així mateix, Snowplus és una gran aposta que aquesta ha rebut prop de 1.000 nens i ha augmentat aquesta temporada un 10,8% en comparació al 2017-2018. Pel que fa les l’escola d’esquí, Snowboard i jardins de neu, l’estació ha treballat durant tota la temporada per oferir els millors serveis.  

En restauració, les inversions també han permès millorar els serveis ofert als clients tant pel que fa l’experiència al local com la qualitat gastronòmica. La vida a l’estació deixa de ser només diürna, ja que l’experiència nocturna passa a ser essencial per Vallnord – Pal Arinsal, que ha ocupat, en global, unes 650 persones. Per primera vegada l’estació bat rècord en quantitat de sopars: 6.000 en total, i segueix posicionant-se com a la referència per a famílies i així com les experiències nocturnes que és sumen a les ja tradicionals.

 

Comentaris (1)

Trending