Ordino tanca els accessos a Sorteny i Arcalís

El comú redueix l’atenció a tràmits a aquells imprescindibles i es permetrà estacionar gratuïtament a les zones blaves i verdes i als pàrquings exteriors comunals

Comentaris

El comú d’Ordino ha decidit tancar els accessos a Sorteny i a Arcalís per evitar l’afluència de persones a totes dues zones. És una de les noves mesures adoptades per la corporació per mirar d’afrontar la crisi del coronavrius, que també inclou la reducció de l’horari d’atenció al públic. A més, aquesta només es farà pels tràmits que siguin urgents i ineludibles. També es permetrà l’aparcament gratuït a les zones blaves i verdes o als estacionaments exteriors.

Des d’aquest dilluns, el comú ordinenc ha posat en marxa “noves mesures d’actuació i contingència” per afrontar la crisi sanitària que suposa l’expansió del Covid-19. En concret, i vista la possibilitat que hi hagi persones que hi vulguin anar, s’han tancat els accessos al parc natural del Sorteny -la carretera secundària 370- i a Arcalís –el tram final de la CG-3-. D’aquesta forma, s’evitarà que aquestes dues zones puguin atreure gent que no vulgui seguir les recomanacions adoptades des del Govern.

A banda, el servei de tràmits de la corporació estarà obert només entre les vuit del matí i les dues de la tarda. A banda, es demana que només s’hi acudeixi per aquells que siguin estrictament imprescindibles. De fet, prèviament s’haurà de trucar al telèfon 878 100 o bé enviar un correu electrònic a tramits@ordino.ad. Es manté en funcionament el telèfon d’atenció al ciutadà, el 163 en cas de  possibles afectacions o incidències a la via pública.

El departament de Benestar s'ofereix a fer compres de primera necessitat a la gent gran i Cultura té un servei de llibres i revistes a domicili

El comú garanteix que seguiran en marxa serveis essencials com el manteniment i la neteja dels carrers o la mancomunitat d’aigües. A la vegada, es permetrà l’aparcament gratuït a les zones d’estacionament blaves, verdes i en tots els aparcaments exteriors comunals. 

Per la seva banda, el departament de Benestar Social posa el telèfon 350 502 al servei de la gent gran. Amb ell, es donarà ajut per realitzar compres de primera necessitat i portar-les a domicili en cas necessari. Des de Cultura, s’ofereix el servei de llibres i revistes a domicili a la parròquia.  

Pel que fa a la resta de departaments, s’ha establert una reorganització de les diferents àrees per permetre el funcionament dels serveis  mínims que inclouen la rotació dels empleats. En tots els casos necessaris i possibles, s’ha facilitat el teletreball per evitar els desplaçaments i la mínima concentració de gent als edificis públics. També s’ha ofert flexibilitat laboral i horària a tots aquells empleats que necessitin tenir cura dels infants o persones dependents al seu càrrec. 

Etiquetes

Comentaris

Trending