Ordino fa un concurs perquè els ciutadans expliquin amb imatges el confinament

El comú demana que la gent comparteixi a Instagram fotografies on es vegi com passen aquests dies i premiarà les més originals, artístiques i simpàtiques

Un exemple de fotograrfia que podria servir pel concurs.
Un exemple de fotograrfia que podria servir pel concurs.

El comú d’Ordino ha impulsat un concurs via xarxes socials per ajudar als seus ciutadans a fer més amè el confinament a casa. En concret, la corporació demana que s’expliqui com viuen aquesta situació amb fotografies divertides. Hi haurà premis per a les més originals com ara inscripcions gratuïtes al Club Foto o a la Capsa on abonaments al centre esportiu.

Per participar-hi, els residents hauran d’explicar el seu confinament a través de fotografies divertides publicades a Instagram amb l’etiqueta #ordinoesquedaacasa. El concurs s’iniciarà aquest dimecres i s’allargarà fins al dia 15 d’abril. Per participar també s’haurà de ser seguidor del compte oficial del comú a la xarxa social: @ordinoesviu.

Es demana que les imatges es facin durant aquest període i incloguin elements que descriguin les activitats realitzades a casa, sempre amb una visió artística, creativa i, fins i tot, amb un toc d’humor. Els participants podran guanyar una inscripció anual al  Club Foto, com a premi principal, una inscripció anual a La Capsa, segon guardó, o  un abonament de 45 dies al centre esportiu.

El jurat estarà format per la cònsol menor, Eva Choy, la consellera de la minoria Sandra Tudó, consellera de la minoria; el professor de fotografia Jean-Luc Herbert i la responsable de La Capsa, Rosa Mujal. Es valorarà l’originalitat, la mirada artística i el sentit de l’humor, atès el caràcter social del concurs que vol promoure una actitud positiva malgrat la situació actual de confinament. Choy ha explicat que “la iniciativa vol fer més fàcil aquesta situació als ciutadans, amb una proposta entretinguda i divertida”.

Comentaris

Trending