Ordino Arcalís preveu obrir el 90% del domini amb condicions de neu pols pel Pont de la Puríssima

Tots els serveis, l’escola, els restaurants, les activitats i el transport privat de passatgers estaran a ple rendiment

-
-
L’estació d’Ordino Arcalís preveu obrir el Pont de la Puríssima amb el 90% de les pistes i dels remuntadors, amb tots els punts de restauració operatius, així com l’Escola d’Esquí i Snowboard, el jardí de neu i la guarderia, a més de les activitats. Paral·lelament, aquest divendres obrirà el Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut, a Bordes d’Envalira, que està inclòs sense cap cost addicional per als usuaris del forfet de temporada d’Ordino Arcalís.

L’estat de les pistes, amb una qualitat de neu pols, combinat amb el treball dels equips tècnics d’innivació que vetllen per mantenir-ne les condicions, amb uns gruixos d’entre 30-50 cm, faran que l’estació funcioni a ple rendiment. Ordino Arcalís ha estat el primer camp de neu d’Andorra en obrir les seves portes, ho va fer el passat 16 de novembre, i es preveu que tanqui el 3 de maig, si les condicions ho permeten.

Totes les pistes verdes estaran obertes, de blaves n’hi haurà cinc, i de vermelles nou. A les pistes negres encara no es poden garantir les condicions de seguretat, motiu pel quan romandran tancades. Pel que fa als remuntadors, estaran tots operatius excepte el telecadira de Creussans i el teleesquí de Feixans (ginys exclusius per al freeride), i el teleesquí 1 (l’Hortell). A més, es podrà gaudir del circuit temàtic infantil, que compta amb túnels, salts i peralts per a tots els nivells. Cal recordar que enguany s’ha obert una nova pista vermella, el Clot, situada a l’àrea de la Coma.

El treball a pistes també s’ha centrat en continuar assegurant la superfície esquiable. Així, aquesta setmana, i gràcies a la baixada de les temperatures i al canvi de les condicions atmosfèriques, les pistes equipades amb canons han pogut ser innivades, fet que ha servit per mantenir la neu en unes condicions òptimes. A més, els canons mòbils s’han anat traslladant en funció de les necessitats per cobrir totes les zones. Actualment, els gruixos oscil·len entre els 30 i els 50 cm de qualitat pols.  

Les persones que desitgin esquiar a Ordino Arcalís podran fer-ho amb els forfets de dia i multidia, que es poden carregar online prèviament si l’usuari disposa del suport. Pel que fa al forfet de temporada, totes les persones que encara no l’hagin comprat o recollit podran fer-ho a l’estand del centre comercial illa Carlemany, o bé a les taquilles de l’estació. Tots els posseïdors d’un forfet de Grandvalira poden esquiar a Ordino Arcalís de manera il·limitada, amb qualsevol dels formats.

A més, també es podrà esquiar amb el forfet plus, un suport que permet a l’usuari pagar en funció de l’ús, acumulant descomptes en el preu del forfet de dia, i que serveix tant per a Grandvalira com per a Ordino Arcalís.

Comentaris

Trending