Operen d’urgència un motorista accidentat aquesta matinada a la Baixada del Molí

El pilot, un jove resident de 24 anys, ha donat positiu al control d’alcoholèmia però s’ha descartat la detenció per les lesions que pateix i el temps d’estada a l’hospital que requereix

-
-
Un motorista resident de 24 anys està sent operat d’una fractura de pelvis arran de l’accident que ha patit aquesta matinada a la Baixada del Molí d’Andorra la Vella. Malgrat que l’home ha donat positiu en el control d’alcoholèmia, per una qüestió logística i vist l’arrelament del noi al país i la naturalesa del delicte comès, s’ha descartat detenir-lo. Les lesions que pateix, que no fan perillar en cap cas la seva vida, l’obliguen a fer una estada d’uns quants dies a l’hospital. I el positiu d’alcoholèmia no justificava la presència policial durant tot l’ingrés.

L’accident ha passat poc després de la 1 de la matinada a la Baixada del Molí i s’hi han vist implicats un turisme Mercedes-Benz E matriculada al Principat i una motocicleta Sky Team T-Rex 125 també andorrana. Ha estat el conductor d’aquesta motocicleta, com s’ha dit, el que n’ha sortit més malparat. Després de la intervenció quirúrgica a la qual se l’està sotmetent passarà a una habitació de planta per fer la recuperació pertinent.

En el control d’alcoholèmia, el jove ha donat un resultat positiu d’1,14 grams d’alcohol per litre de sang. Una vegada deixi l’hospital, els responsables policials tornaran a valorar si hi ha necessitat de detenció aleshores o si, com es preveu, n’hi ha prou amb trametre el dossier al Batlle perquè decideixi el temps de suspensió del permís escaient més les altres mesures complementàries que es puguin arribar a dictar.

Comentaris

Trending