Obres de matinada: bones per als operaris i la circulació, nefastes per al descans veïnal

Treballs d’asfaltatge a l’avinguda Tarragona o l’obertura d’una rasa a la confluències de Meritxell i Carlemany amb els carrers Valira i Unió han aixecat certa crítica ciutadana

-
-
Cert que no ha estat el temperi causat per les obres de remodelació de l’avinguda Meritxell, per exemple, però els treballs realitzats aquesta setmana en almenys dos punts del centre del país, passada la mitjanit, han generat certa queixa ciutadana i han mig reobert un debat: les obres de matinada poden funcionar per als operaris i per a la bona salut del trànsit, però esdevenen d’allò més nefast per al repòs veïnal.

Com a mínim aquests darrers dies hi ha hagut treballs a la confluència de les avingudes Meritxell i Carlemany amb els carrers Valira i Unió. S’hi obria una rasa i quan va ser el torn de foradar, el rebombori va ser força notable. En dies successius, els decibels van minvar una mica i només calia combinar-ho amb alguns vehicles que de tant en tant pretenien passar per la zona. També hi va haver algunes queixes ciutadanes per uns treballs d’asfaltatge a l’avinguda Tarragona. Per fer aquesta tasca, de ben segur a aquelles hores és millor per no generar retencions de trànsit. En canvi, però, alguns dels veïns van estar d’allò més contents.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending