El Talaia Plaza EcoResort inicia el maig una temporada plena de novetats

[Publireportatge] S'estrenen experiències com la de les observacions astronòmiques i es posen marxa nous paquets en el complex de la Costa Brava

Comentaris

El Talaia Plaza EcoResort inicia la temporada el mes de maig.
El Talaia Plaza EcoResort inicia la temporada el mes de maig. ARXIU

El Talaia Plaza EcoResort de Begur iniciarà la temporada el mes de maig amb moltes novetats i nous paquets. El complex proposa observacions astronòmiques, tallers wellness, una zona de jocs infantils i un gimnàs a l’aire lliure. Pel que fa a les experiències incorpora la wellness i la de golf. Les reserves per a la temporada 2024 ja estan obertes.

El Talaia Plaza EcoResort es troba al cor de l’Empordà, al poble de Begur, un dels espais més idíl·lics de la Costa Brava. Gràcies al seu entorn, rodejat d’un bosc de pins prop de la cala d’aigües cristal·lines de Sa Riera, el visitant viurà una experiència de luxe en contacte directe amb la natura.

El resort es va idear amb un fort compromís mediambiental, en què els valors de respecte i iniciatives actives de cura i integració cuiden l’entorn.  L’objectiu és oferir als hostes una experiència vacacional alternativa, responsable i sostenible sense renunciar a les comoditats habituals.

L’estada al resort es pot compaginar amb diverses activitats com la de plantar un arbre, recórrer el camí de l’aigua, el cinema a la fresca o fer el green tour.  Aquesta temporada s’estrenen les experiències de wellness i golf que s’afegeixen a la romàntica i a la gastronòmica. Entre les novetats destaquen les observacions astronòmiques que s’efectuaran amb un telescopi d’última generació i un planetari mòbil. Aquesta cúpula portàtil recrea un impressionant panorama celestial que propicia una experiència educativa visualment impactant

El resort disposa de 104 allotjaments construïts amb materials ecològics, amb unes vistes impressionants al mar i a la pineda.

Comentaris

Trending