Reconeixement a Tag Systems pel seu nivell de sostenibilitat i responsabilitat social

L’empresa andorrana obté la Certificació Gold de la firma Ecovadis, que l’estava avaluant des del 2019

A

Altaveu

Comentaris

tagsystems 10 1000x430
tagsystems 10 1000x430

Tag Systems ha aconseguit la certificació Gold de l’entitat Ecovadis, que l’estava avaluant des del 2019, i que avala la bona integració dels principis de sostenibilitat i de responsabilitat social empresarial en la gestió del dia a dia en tot l’engranatge de la companyia andorrana.

Segons un comunicat de la companyia, aquest certificat avala l’esforç que des de Tag Systems s’està fent i alhora són una garantia pels clients de l’empresa de les bones pràctiques que es duen a terme. Alhora aquesta certificació ajuda a impulsar la millora en sostenibilitat i bones pràctiques d’empresa i a accelerar l’impacte positiu cap al planeta i a la societat en general.

Des de la seva fundació el 2007, EcoVadis ha esdevingut el proveïdor de qualificacions de sostenibilitat més gran i prestigiós del món. La metodologia d'avaluació de la sostenibilitat d'EcoVadis és la base per valorar la mesura en què una empresa ha integrat els principis de sostenibilitat i de responsabilitat social empresarial als seus sistemes de gestió.

Dita metodologia es recolza en estàndards internacionals de sostenibilitat, com la Global Reporting Initiative, el Pacte Mundial de Nacions Unides o la normativa ISO 26000, analitzant les 4 àrees següents: el Medi Ambient, les Pràctiques laborals i els Drets Humans, l’Ètica i les Compres Sostenibles.

Etiquetes

Comentaris

Trending