Tag Systems cotitzarà a la borsa de Viena a través de la seva matriu ACAG

El grup del qual forma part la societat andorrana ha sol·licitat l’entrada al parquet de la capita austríaca i també ho farà amb la d’Atenes

Edifici de la borsa de Viena.
Edifici de la borsa de Viena. ARXIU

L’empresa andorrana Tag Systems passarà en breu a cotitzar a la borsa de Viena. Ho farà a través de la seva matriu, el conglomerat empresarial austríac ACAG. El president de la societat andorrana. Joaquim Miró, considera que l’entrada al parquet borsari “obre una nova etapa” que suposa reptes però també molta il·lusió per al conjunt del grup.

Tag Systems forma part d’ACAG, un grup austríac amb  presència internacional i un dels principals proveïdors de solucions de tecnologia digital  segura a Europa. La matriu ha anunciat aquest dimecres que sol·licitarà als organismes competents el participar part del seu capital a les borses de Viena i d’Atenes. Prèviament està prevista una fusió a través d'una  transacció   transfronterera amb  la seva filial Inform P. Lykos Holdings SA, de la que n’és ja propietària en un 70,79%; dita empresa cotitza a la Borsa d’Atenes. Amb l'aprovació prèvia de  les autoritats competents pertinents i de les respectives juntes generals  d'accionistes, ACAG absorbirà  nform P. Lykos i cotitzarà a les borses de Viena i d'Atenes.

Tot el procés es preveu completar a finals de març del 2023. ACAG i les seves filials, incloses Austria Card GmbH, Informa Lykos i Tag Systema, proporcionen solucions de tecnologia digital segura i diferents productes i serveis d’alta seguretat i qualitat. Miró, president de Tag Systems i accionista d’ACAG, remarca que “estem molt satisfets que una empresa originària d’ Andorra, constituïda l’any 1998 amb marcada vocació internacional, hagi contribuït al creixement del grup ACAG, del qual des de Desembre de 2019 en formem part. Amb la fusió amb Inform Lykos i la propera entrada a les borses de Viena i d’Atenes, s’obre una nova etapa, plena de reptes i tanmateix molt il·lusionant”.

Comentaris

Trending