Instants Restaurant del Grand Plaza Hotel & Wellness ofereix una nova proposta de menú del dia

[Publireportatge] L'establiment disposa d'una àmplia tria de plats amb producte fresc i de temporada al centre d'Andorra la Vella

Comentaris

Una de les sales del restaurant.
Una de les sales del restaurant. ARXIU

Des d’aquest dilluns 4 de març, Instants Restaurant del Grand Plaza Hotel & Wellness Andorra disposa d’una nova proposta de menú del dia en el centre de la capital. Hi ha una àmplia tria de plats amb producte fresc i de temporada.

Instants Restaurant és un espai d’atmosfera relaxada amb un servei i una atenció propers i personalitzats. Destaca per la cuina de fusió, la qualitat del servei i l’ambient. La seva ubicació el converteix en un lloc ideal per a dinar, que ja està situat a prop de molts comerços, oficines i edificis administratius.

La seva proximitat a l’avinguda Meritxell, considerada històricament l’artèria principal del comerç del país, fa que sigui la combinació perfecta entre les compres i el lleure.  A més del menú també hi ha servei de carta. L’horari per dinar és de les 13 a les 15.30 h i per a sopar de les 20 a les 22.30 h.

A Instants també es pot gaudir d’un esmorzar cinc estrelles o d’un berenar amb productes de primera qualitat. Són diverses propostes pels diferents moments del dia. Al vespre, la terrassa és el lloc de trobada per a l’’afterwok’ amb còctels clàssics, cerveses i una àmplia carta de vins que ha estat seleccionada amb molta cura.

Comentaris

Trending