Neu

Pal-Arinsal habilita un recorregut d’skimo entre el Beç i el pic del Cubill

El domini acota l’horari entre les set del matí i les deu de la nit, recorda que no es pot anar amb gos i que està prohibit practicar esquí de muntanya a altres parts de l’estació

El recorregut va entre el Beç i el pic del Cubill.
El recorregut va entre el Beç i el pic del Cubill. Vallnord Pal Arinsal

Vallnord Pal-Arinsal ha posat en marxa aquest dimarts el primer circuit preparat per fer esquí de muntanya. Es tracta del recorregut que surt del Beç i que arriba fins al pic del Cubill. Des de l’estació, però, es remarca que, en canvi, està prohibit fer skimo a Arinsal i que, en cap cas, es pot anar amb gossos.

Des del domini s’ha explicat que el trajecte s’ha preparat amb més de 140 hores de producció de neu artificial. Així, s’assegura que les pistes estan “en les millors condicions”. L’estació s’adapta així a la reglamentació sobre l’esquí de muntanya que ha entrat en vigor tot just fa uns dies.

L’horari permès per utilitzar aquest trajecte va entre les set del matí i les deu de la nit. També es recorda que, en cap cas, es pot anar acompanyat amb gossos. De fet, mitjançant una piulada on es comparteix la imatge d’una tifa trobada a la neu es remarca que no es pot anar amb aquests animals.

A banda, es recorda que per fer skimo al domini només es pot utilitzar el recorregut preparat. En canvi està totalment prohibit fer-ho a Arinsal.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending