Neu

Els monitors denuncien acomiadaments a les estacions

L'associació demana al ministeri de Justícia i Interior que es puguin reincorporar els residents

Comentaris

Un monitor fa una classe.
Un monitor fa una classe. Altaveu

L'Associació de monitors d'esquí ha indicat per mitjà d'un comunicat que hi ha acomiadaments i reduccions de personal a les estacions de cara a la pròxima temporada. L'entitat ha explicat al ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell que si una part de les escoles acomiaden monitors del país, no necessiten contractar ningú​.

 

 

En el cas que les altres escoles necessitin contractar més monitors, demanen que es compti amb els que viuen al país i han perdut la feina. Han demanat, si encara calen més monitors, que s'obri la quota a monitors repetidors i nivell 2, que els permet fer qualsevol mena de feina.

En les darreres setmanes alguns socis han informat l'associació que escoles, on treballen, estan rebaixant el nombre de monitors contractats. Hi ha escoles que ja els han informat que no compten amb ells per aquesta temporada. Altres escoles els mantindran d'eventuals per treballar caps de setmana, festius i temporada alta.

L'associació diu que Rossell no creu que s'hagi de diferenciar la seva professió de la de vigilant d'aparcament o del personal del transport per cable. "La sensació d'impotència és immensa, encara passarà que contractaran monitors estrangers mentre al país, monitors nacionals titulats pel mateix ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, o convalidats i residents, amb una titulació internacionalment reconeguda, es quedaran sense feina", afirmen en el seu comunica

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending